Hozzászólások száma : 134 Age : 24 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : Panem; Első Körzet
Tárgy: Kitana Mortal Hétf. Márc. 19, 2012 11:12 am
Family
I need them
Eric Mortal (NJK) - He called me Nicole. But he know: I'm Kitana. Elisabeth Mortal (NJK) - I'm a Mommy's Girl - the strongest influence in my young life was my mom. Louis Mortal (NJK) - Sometimes being a brother is even better than being a superhero. Kristian Mortal (NJK) - Sometimes being a brother is even better than being a superhero.
Friends
Friends are angels following you through life.
Dylan Feel - Legjobb barát Masha Malloy - Sorstárs Allison Woodrow - Piaci útbaigazító Gwendolyn Castle - Csillagszórós lány Naima Forbes - Bankett táncpartner Thomas Malloy - Egy példakép Ruta Feelt - Ha ő képes volt rá, akkor én is... Sunshine Saroyan - Első Körzet mentor kiválasztottja Kimberly Jhonson - Mentoranyukám
Enemy
I'm not afraid. So come on, try to kill me.
Snow elnök - Nem kérdés, hogy miért utálom Akeria D. West - Főjátékmester Paisley Armony - Sebváltófej Jarell Loy - Kegyetlen Első körzetes mentor kiválasztott. Idegesítő... Kapitóliumiak Békeőrök
//Csak olyanokat említettem meg akikkel Kitana már találkozott, vagy épp a tv-ből ismeri. A chat-et nem számítottam mert... hát akkor bemásolhattam volna a taglistát A zárójelben pedig valami kis jelzőt írtam mindenkihez, ahonnan tudni lehet, hogy mi volt a játékunkban.