| Nem leszek itt... | |
|
+9Matt Gottlieb Masha Malloy Rory Sky Fleur J. D'Étoile Alycia Loveguards Kitana Mortal Adam Griffin Allison Woodrow Ruta Feelt 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bonnie Hayes Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 14 Age : 29 Join date : 2012. Mar. 30. Tartózkodási hely : 7. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szomb. Júl. 21, 2012 10:02 am | |
| Csóók emberkék! ISMÉT ide kell írjak, ugyanis vár a jó öreg Skócia, a szoknyás férfiak földje keddtől egészen augusztus 4.-ig, szombatig. De no problem, utána megint kissé ritkásan, de látni fogtok, noha nem olyan sűrűn, de azért hetente néhányszor megpróbálok eljutni errefelé is. Naaagy pusszantás mindenki feje búbjára, aztán legyetek jók. Üdv: Bonnie + Chet. | |
|
| |
Kitana Mortal Admin
Hozzászólások száma : 134 Age : 24 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : Panem; Első Körzet
| |
| |
Allison Woodrow Admin
Hozzászólások száma : 61 Age : 27 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : 3. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Júl. 30, 2012 7:38 am | |
| Nos mától számítva két hétig nem igazán leszek elérhető. Azért megpróbálok majd néha feljárkálni de nem ígérek semmit. Addig is puszi :DDD | |
|
| |
Fleur J. D'Étoile Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 33 Age : 30 Join date : 2012. Mar. 15. Tartózkodási hely : Panem, 11. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Csüt. Aug. 02, 2012 4:25 am | |
| Tudom eddig sem nagyon voltam fent, de holnap hajnalban "biciklitúrára" megyek. Ez jövő hét péntekig fog tartani (azaz 2012.08.10-éig).
Puszi mindenkinek.
Fleur. | |
|
| |
Ruta Feelt Admin
Hozzászólások száma : 226 Join date : 2012. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szomb. Aug. 04, 2012 6:56 am | |
| Nagyon utálok ide írni de két okból is meg kel tennem. mert amugy se lennék sokat mivel sikeresen tönkre tettem a gépem - megint!! - a laptopom, és most nagyon reménykedünk - remélem mindenki velem - mert azon van mindenem . És a másik ok, hogy elutazom, egy jó három hétre és csak nagy rikán fogok gép közelbe lenni. | |
|
| |
Alycia Loveguards Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 9 Age : 30 Join date : 2012. Mar. 14. Tartózkodási hely : Panem, Negyedik Körzet
| Tárgy: ♥ Pént. Aug. 17, 2012 4:08 am | |
| Kedves moderátorok, adminok, Kiválasztottak, Mentorok, Körzet lakók, Kapitóliumiak, Firkászok és egyéb karakterek, karakteralkotók!! Kedves Barátnőmmel, Kitana Mortallal nem leszünk ma estétől/mától jövőhét szerdáig (aug.22). Balatonon fogjuk áztatni hab testünket (vicc.:'DD) és gyönge lábainkkal tekerni fogjuk biciklinket (amit most kell megszerelni, mert defektet kaptam xDD) a Balaton körül. Kitana 22-23-án itthon lesz, de utána 24-31-ig megy Horvátországba!
Megértésüket köszönjük! Használjátok ki az utolsó 16 napot! Puszi♥ Kitana&Alycia | |
|
| |
Matt Gottlieb Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2012. Jun. 03.
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Aug. 20, 2012 1:15 am | |
| Üdv! Megint csak ide kényszerülök írni, pedig a játéktérnek jobban örülnék, de... ismét elutazom, szóval jó ideig nem leszek, azaz: 08. 26-tól egészen 09. 11-ig! Addig is jó játékot! Matt & Carol | |
|
| |
Allison Woodrow Admin
Hozzászólások száma : 61 Age : 27 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : 3. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szer. Aug. 22, 2012 7:38 am | |
| Nos megint ide kényszerülök írni.. Mától egy hétig nem leszek erélhető... Mondanék dátumot de őszintén szólva fogalmam sincs hányadika van xD pusziiii | |
|
| |
Ruta Feelt Admin
Hozzászólások száma : 226 Join date : 2012. Feb. 05.
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Csüt. Okt. 04, 2012 5:46 am | |
| Sajnos ide írok, szombattól kedd estéig Erdélyben leszek, osztálykiránduláson, és egyáltalán nem leszek. | |
|
| |
Allison Woodrow Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Nov. 23, 2012 4:38 am | |
| Nos ezen a hétvégén elutazok így nem igen leszek aktív:) Puszi | |
|
| |
Annabelle Hagarn Körzeti lakos
Hozzászólások száma : 26 Join date : 2012. Feb. 06.
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Aug. 05, 2013 11:14 pm | |
| Holnap elmegyek, és csak borzalmas netem lesz, de majd megpróbálom megoldani, nehogy lemaradjak valamiről. Reagolni se felejtek majd, csak gondoltam szólók, meg holnap utazom, négy óra, összezárva a családommal... ezért gondoltam, hogy írok, hogy holnap nem igazán leszek. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... | |
| |
|
| |
| Nem leszek itt... | |
|