| Nem leszek itt... | |
|
+9Matt Gottlieb Masha Malloy Rory Sky Fleur J. D'Étoile Alycia Loveguards Kitana Mortal Adam Griffin Allison Woodrow Ruta Feelt 13 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ruta Feelt Admin
Hozzászólások száma : 226 Join date : 2012. Feb. 05.
| Tárgy: Nem leszek itt... Hétf. Feb. 06, 2012 3:16 am | |
| Kérjük ide jelezd, ha hosszabb ideig távol leszel. | |
|
| |
Allison Woodrow Admin
Hozzászólások száma : 61 Age : 27 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : 3. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Csüt. Márc. 08, 2012 9:57 pm | |
| Nem gondoltam volna hogy én leszek az első aki ide ír, vagy hogy egyáltalán ír ide. No de... sajna elvették a számítógépem ezért meghatározatlan ideig távol leszek. Néha persze felnézek telefonról és a játékokat követni fogom amennyiben lesznek, de kétlem hogy Chatre fel tudok majd menni Most infó óráról írok....szóval mindegy Remélem nemsokára megoldódik ez a probléma | |
|
| |
Allison Woodrow Admin
Hozzászólások száma : 61 Age : 27 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : 3. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Vas. Márc. 11, 2012 6:18 am | |
| Azért írok ide újra...nos mert Kitana megkért rá hogy szóljak: Lehhet hogy egész héten nem lesz mert eklment az internete. | |
|
| |
Adam Griffin Mentorok
Hozzászólások száma : 12 Age : 31 Join date : 2012. Apr. 14. Tartózkodási hely : District 7
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szomb. Ápr. 21, 2012 4:47 am | |
| Mint azt már a chaten is említettem, hétfőn-kedden vizsgáim vannak, így ezeken a napokon vagy nem leszek, vagy csak felnézek. Ez inkább Rory Sky karakteremet érinti, de nem árt szólni. | |
|
| |
Kitana Mortal Admin
Hozzászólások száma : 134 Age : 24 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : Panem; Első Körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Csüt. Május 03, 2012 9:08 am | |
| Két napig hiányozni fogok, mivel osztálykirándulásra megyek. Holnap és holnapután (péntek-szombat) tehát nem leszek, maximum szombat este. Addig is puszi. Értelemszerűen Akeria is hiányzik. | |
|
| |
Alycia Loveguards Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 9 Age : 30 Join date : 2012. Mar. 14. Tartózkodási hely : Panem, Negyedik Körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Május 04, 2012 2:03 am | |
| Sajnos, mivel a 7.osztály évvége beleszámít a felvételibe, a maradék 1-1,5 hónapban nem sűrűn fogok látogatni az oldalra. Bele kell húznom, mert a félévben életem eddigi legrosszabb bizonyítványát kaptam meg, és ugyanott tartok. Június 14. után tiétek vagyok!! ) Ne haragudjatok! :'( Puszii. | |
|
| |
Ruta Feelt Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Vas. Május 06, 2012 6:21 am | |
| Hát nem gondoltam volna, hogy én ezt valaha is használni fogom, de hát így alakult. Pocsékul vagyok, de már két hete nem járok iskolába és ha túllépem a hiányzási keretet akkor meg évet kell ismételnem amit nagyon nem szeretnék, tehát egy ideig ne számítsatok tőlem válaszokra, csak egy-két hét múlva, nagyon sajnálom, próbálok mimnél előbb meggyógyulni, aztán jövök vissza nehogy unatkozzatok. | |
|
| |
Ruta Feelt Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Május 07, 2012 1:46 am | |
| Úgy tűnik sokkal jobban vagyok, tegnaphoz képest biztos, szóval mégiscsak tudok írni. | |
|
| |
Ruta Feelt Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szer. Május 16, 2012 9:43 am | |
| Pénteken osztály kirándulásra indulok, és csak vasárnap érek haza. Tehát addig nélkülöznötök kel, de ígérem, utána mindenki kap választ. | |
|
| |
Fleur J. D'Étoile Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 33 Age : 30 Join date : 2012. Mar. 15. Tartózkodási hely : Panem, 11. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szer. Május 30, 2012 5:17 pm | |
| Sajna itt az év vége és rám nagyon sok tanulás vár. Nem tudom meddig nem leszek fent sokat,de egy-egy percre biztos fel tudok jönni. Megpróbálok minél többször felnézni. | |
|
| |
Rory Sky Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 15 Age : 31 Join date : 2012. Apr. 01. Tartózkodási hely : 6. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Jún. 08, 2012 9:52 am | |
| Hurrá, hogy én is idekényszerültem! >.< Szóval, az a harci helyzet állt elő, hogy így az utolsó 2 hétre hirtelen minden a nyakamba szakadt, így sajnos azt kell mondjam, hogy 15.-ig teljes off részemről. Már így is totálisan kikészültem, jóformán kávén és energiaitalon élek, azt is vénásan, úgyhogy sajnálom, de a teljes kikészülést megelőzendő, lehúzom a rolót a fentebb említett időpontig. Utána már életképes leszek, csak ezt a hét napot éljem túl.
Pacsi, pá: Rory, Adam és Aaron. | |
|
| |
Masha Malloy Moderátorok
Hozzászólások száma : 97 Age : 30 Join date : 2012. Mar. 04. Tartózkodási hely : District 8
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Jún. 08, 2012 3:33 pm | |
| Sziasztok bébik! Én csak azért írok, mert megszokhattátok tőlem a viszonylag gyors válaszokat, és nem szeretek senkit megvárakoztatni, de attól tartok, most még pár napig meg kell... Ez a hét még nagyon durva munkafronton, (sose dolgozzatok plázában akciósnapokon.:DDDD) ilyentájt szoktam hazaérni, és nemsoká mehetek vissza x) Ahogy a fentebbi kolléga is említette, hasonlóképp vagyok a kávéval én is, baromi stresszes vagyok, az idegeim tropára mentek, hullik a hajam, hámlik a bőröm, nem kapok levegőt, és mindenért ordítok (nagyon tudom majd hozni Masha karakterét, szóval bocs, ha egyre agresszívabb lesz.:DDD) és tudom, hogy ez most senkit nem érdekelt, de olyan jól esett kipanaszkodni magamat. De nagyon hiányoztok, és alig várom, hogy leülhessek veletek játszani, mert az kicsit kikapcsolná az idegeim. EGy-egy válaszra azért megpróbálok időt szakítani:) Szóval egy kis türelmet kérek, Gavros, Lucy, Rose, Carol és Megan! Aztán folyt köv! Ne feledkezzetek meg rólam. puszil titeket: M+T+S+D+C | |
|
| |
Matt Gottlieb Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2012. Jun. 03.
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Jún. 11, 2012 8:42 am | |
| Hölgyeim és Uraim, Panem polgárai! Ezúton teszem közhírré, hogy holnap csomagolok és 06.13-tól (szerda) ~ 06.18-ig (hétfő) nem leszek itthon és ez egyben azt is jelenti, hogy net közelben sem. Carol türelmet kér a Bass testvérektől és reméli amint hazatér folytatják a Visszaemlékezést. (Ha esetleg belelendülnétek Carolt állítsátok sarokba és majd csatlakozom...) Ja, és bízik benne, hogy addigra Alick is elkészül az ET-vel. :p Matt fiú pedig reméli nem marad le sok mindenről, főleg Masharól! *-* Remélem mikor visszatérek, ugyanilyen kedvesen-pimasz, tündérien-undok és kegyetlenül-ártatlan Kiválasztottakat, Mentorokat és Kapitóliumiakat találok itt, azaz ne menjen senki sehová: Visszajövök! ...és ezt vehetitek fenyegetésnek! xD
Sok szerencsét és sose hagyjon el benneteket a remény! ui: ez nem ide tartozik, de Carol köszöni a különdíjat! <3 | |
|
| |
Masha Malloy Moderátorok
Hozzászólások száma : 97 Age : 30 Join date : 2012. Mar. 04. Tartózkodási hely : District 8
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Csüt. Jún. 14, 2012 1:33 pm | |
| Sajnalattal kozlom, hogy egy kicsit nelkuloznotok kell, mert elhagytam valahol egy szamlat es kikapcsoltak a netemet. X) hirtelen es erzekenyen erintett. A jatekaimtol egy kis turelmet kerek, amint tudok jovok. Uziket olvasok telorol felkuksizok neha. Stay tuned! Ertelemszeruen az osszes karakterem erinti. | |
|
| |
Gavros Trifer Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 10 Age : 29 Join date : 2012. Jun. 01. Tartózkodási hely : 8. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Vas. Jún. 17, 2012 10:08 am | |
| Üdvözletem! Nos, elérkezett az ideje annak, hogy én is tiszteletemet tegyem itt. Sajnos június 25.-én lesz a szóbelim, s mivel sokat képzelve magamról az ELTÉre jelentkeztem, illendő lenne nem felsülnöm az érettségin. Így tehát úgy tervezem, a következő hetet a tanulásnak szentelem, s emiatt nagy a valószínűsége, hogy az itteni aktivitásom a minimumra fog csökkenni (talán jobban is teszem, így legalább megkíméllek titeket a zokogó idegroncs énemtől, aki percenként vinnyogva adja tudomásul félelmét). Mivel a szerencse nekem kedvezett, aznap én leszek az első szóbeliző, így este környékére talán már kiheverem a megrázkódtatást és ismét fel tudok járni gyakrabban. Addig is ölelek mindenkit! :3 Gavros&Cora | |
|
| |
Allison Woodrow Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Kedd Jún. 19, 2012 8:38 am | |
| Elérkezett az idő hogy (újra) ide írjak, mivel egy teljes hétig nem leszek otthon így ha fel is tudok néha jönni az nemlesz hosszú látogatás. Der azért ne örljetek mert egy hétt múlva újra ittleszek xD puszil mindenkit Ethan, Rose és persze Allison | |
|
| |
Rory Sky Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 15 Age : 31 Join date : 2012. Apr. 01. Tartózkodási hely : 6. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Jún. 25, 2012 5:39 am | |
| Igen, ismételten én és most az igencsak nyomós indokom a szerda reggel esedékes szóbeli érettségim, ami szépen ellehetetlenít, megint. Szóval, mindenki szerdán délután, vagy csak csütörtökön, de kap postot. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Szer. Jún. 27, 2012 5:58 am | |
| Üdv! Az ősi ellenségem a technika ismét hadat üzent ellenem, ezúttal a laptopom nem akar működni. Mindenesetre megpróbálok be-be nézni és írni, de nem ígérek semmit, főleg nem gyors reagálást. Még egyszer bocsi! Matt & Carol ui: a sulis oldal staff-jának üzenném, hogy ezen okok miatt késik a tancsibácsi (mr. Alto) ET-je is..!!! | |
|
| |
Bonnie Hayes Kiválasztottak
Hozzászólások száma : 14 Age : 29 Join date : 2012. Mar. 30. Tartózkodási hely : 7. körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Jún. 29, 2012 11:08 am | |
| Hát igen. Az én időm is el jött ezen a helyen. Az elkövetkezendő időkben valószínűleg nem leszek olyan aktív, mint előtte, persze megpróbálok minden nap feljönni fél-egy órákra. A gépem totál káros, szóval anyámék gépét kell használjam, amin nem tudok olyan sok ideig lógni, mint a sajátomon. Ez a kijelentés körülbelül nyár végéig tart majd. Szerencsére jelenleg senkivel nem játszom, szóval könnyebb dolog lesz, de gondoltam, azért szólok, nehogy azt higgyétek, elnyelt el feketelyuk vagy mit tudom én . A másik dolog, amely a közeljövőben esedékes, az az, hogy júli 2- től (hétfőtől) sátortáborban fogom süttetni a hasam egészen vasárnapig, szóval abban a röpke hétben a színemet sem fogjátok majd látni az oldalon. :\ De ne aggódjatok, utána kegyetlenül lecsapok. Persze majd később megint megyek nyaralni, de az még messze van, korai lenne azért most szólni. Majd az is ha esedékes, írok ide. Sok- sok puszi Nektek (Értelemszerűen ez a dolog Chetre, a multimra is vonatkozik.^^) | |
|
| |
Kitana Mortal Admin
Hozzászólások száma : 134 Age : 24 Join date : 2012. Mar. 03. Tartózkodási hely : Panem; Első Körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Vas. Júl. 01, 2012 10:19 am | |
| Akeria és Kitana eltűűnik egy hétre, sátortáborba. Igen Bonnie is velünk lesz meg Megan, és Alycia... felfedezzük a vadoont ! Csók! | |
|
| |
Ruta Feelt Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Júl. 06, 2012 11:32 pm | |
| Ma nem leszek itt mivel utazok, és utána is csak kevesebbet, bár nagyon remélem nem. Majd jövök délután, addig is vigyázatok magatokra! | |
|
| |
Lucy Andrew-Smith Admin
Hozzászólások száma : 60 Age : 31 Join date : 2012. Apr. 29. Tartózkodási hely : Harmadik körzet
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Júl. 09, 2012 12:28 am | |
| Azt hiszem eljött a pillanat, hogy jelezzem el utazom 10 napra. Nagyon fogtok hiányozni De a beígért képeket, majd elkészítem Szóval amígy nem vagyok mindenkit puszil: Gwen+Lucy+Lori | |
|
| |
Masha Malloy Moderátorok
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Hétf. Júl. 09, 2012 2:18 am | |
| Csatlakozom, én ugyan gép közelben leszek állandóan, de nem szeretném nagyon bekapcsolva tartani. Megkaptam az egy hét szabimat, és belevetem magam a nyárba, mert nem csak a 20 éveseké a világ:D Felnézek majd, ötleteket, reagokat szívesen fogadok, de hosszas chatelésre, illetve reagokra nem nagyon szeretnék időt szánni. (mármint nem miattatok, hanem minél kevesebb időt töltök a gép előtt annál jobb. ) A buli holnaptól indul úgy vasárnapig... Ma este még vagyok. Love you all! M+T+S+D+C+C | |
|
| |
Allison Woodrow Admin
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Pént. Júl. 13, 2012 11:39 am | |
| Na megint én. Mostantól, jövőhét szombatig nem nagyon fogtok látni, mert csaldhoz megyek és utána pedig nyaralni Lehet hogy majd időnként láttok engem chaten, illetve megpróbálok majd reagolni is, de nem ígérek semmit. Természetesen ez vonatkozik Ethanra és Rosera is Puszi | |
|
| |
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... Kedd Júl. 17, 2012 6:51 am | |
| Helló! Sajna, megint ide kényszerülök írni... Szóval: Szerdától (07.18-) Vasárnapig (07.22) nem leszek sem otthon, sem számítógép, sem net közelben, úgyhogy a válaszaimra várni kell! Türelmeteket köszönöm, Matt és Carol | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nem leszek itt... | |
| |
|
| |
| Nem leszek itt... | |
|